Ga direct naar productinformatie
1 van 5

Melting Body Balm – Indigo met arganolie en nila

Melting Body Balm – Indigo met arganolie en nila

Normale prijs €21,89 EUR
Normale prijs €0,00 EUR Aanbiedingsprijs €21,89 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Belastingen inbegrepen.

Verzending naar Luxemburg: €9,95 EUR

Verzonden binnen 1–2 werkdagen. Bezorgindicatie na verzending: 5–10 werkdagen.

Verzending en bezorging

Verzending naar Luxemburg:€9,95 EUR

Verzonden binnen 1–2 werkdagen. Bezorgindicatie na verzending: 5–10 werkdagen.

Verzendtarieven en bezorginformatie

De Indigo Melting Body Balm is een vaste body butter bar met pure arganolie en nila. Bij contact met de warme huid smelt de balm tot een verzorgende olie die je gemakkelijk kunt inmasseren.

Ingrediënten

Mangifera Indica Seed Butter (Mangoboter), Argania Spinosa Kernel Oil (Arganolie) Theobroma Cacao Seed Butter (Cacaoboter), Cera Alba (Bijenwas), Indigofera Tinctoria Powder (Nila Clay Powder), Tocopherol (Vitamine E), Boswellia Carterii Oil (Frankincense), Lavandula Angustifolia Oil (Lavendel EO)

De Indigo Melting Body Balm is een vaste body butter bar met pure arganolie en nila. Bij contact met de warme huid smelt de balm tot een verzorgende olie die je gemakkelijk kunt inmasseren.

Vaste lichaamsverzorging uit de Indigo Line

  • Met onze eigen vers geperste arganolie.
  • Met nila, het kenmerkende ingrediënt van de Indigo Line.
  • Zonder toegevoegd water.
  • Plasticvrij verpakt en gemaakt in kleine batches.

Gebruik

Wrijf de balm kort langs de warme huid en masseer de vrijgekomen olie zacht in. Begin met een kleine hoeveelheid, bijvoorbeeld na het douchen.

Maak de combinatie compleet met de Indigo Foot Balm. Zoek je ook een masker om zelf te mengen? Bekijk de Nila Experience met nila kleipoeder en arganolie.

Alle details bekijken

Van Zuid-Marokkaanse argannoot naar onze pers

Onze argannoten komen uit Zuid-Marokko. Daar worden ze met de hand gekraakt om de oliehoudende kernen eruit te halen. Wij persen die kernen vervolgens zelf in Nederland. Voor cosmetische olie gebruiken we ongeroosterde kernen; voor culinaire olie worden de kernen eerst geroosterd. Zo houden we zicht op de herkomst en het persproces.