Ga direct naar productinformatie
1 van 3

100% pure culinaire arganolie

100% pure culinaire arganolie

Normale prijs €21,95 EUR
Normale prijs €0,00 EUR Aanbiedingsprijs €21,95 EUR
Vergelijkingsprijs: €21,95/100ml
Aanbieding Uitverkocht
Belastingen inbegrepen.

Verzending naar Finland: €16,50 EUR

Inhoud

Verzonden binnen 1–2 werkdagen. Bezorgindicatie na verzending: 5–10 werkdagen.

Verzending en bezorging

Verzending naar Finland:€16,50 EUR

Verzonden binnen 1–2 werkdagen. Bezorgindicatie na verzending: 5–10 werkdagen.

Verzendtarieven en bezorginformatie

  • 100% pure olie uit geroosterde argannoten
  • Door ons zelf geperst in Nederland
  • Een nootachtige finishing touch voor je gerecht

Ingrediënten

Arganolie

Geef brood, salades en couscous een volle, nootachtige smaak met 100% pure culinaire arganolie. Wij persen de olie zelf vers in Nederland, met argankernen uit Zuid-Marokko.

Zuid-Marokkaanse smaak, zelf vers geperst

Voor onze culinaire olie worden de argankernen geroosterd. Dat geeft de olie haar kenmerkende smaak. Daarna persen we ze in Nederland. De olie bevat geen andere oliën of toevoegingen en is vegan.

Waar gebruik je culinaire arganolie voor?

  • Dip vers brood in een schaaltje arganolie.
  • Voeg een scheutje toe aan salades of couscous.
  • Maak gegrilde groenten af met een beetje olie vlak voor het serveren.
  • Combineer met Amlou met amandelen en honing voor een Zuid-Marokkaans ontbijt.

Kies jouw fles

Verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml en 500 ml. Kies een kleine fles om de smaak te ontdekken of een groter formaat wanneer je de olie regelmatig gebruikt.

Wat is het verschil met cosmetische arganolie?

Culinaire arganolie komt van geroosterde kernen en is bedoeld om te eten. Voor onze arganolie voor huid en haar gebruiken we ongeroosterde kernen. Zo kies je de juiste olie voor jouw gebruik.

Alle details bekijken

Van Zuid-Marokkaanse argannoot naar onze pers

Onze argannoten komen uit Zuid-Marokko. Daar worden ze met de hand gekraakt om de oliehoudende kernen eruit te halen. Wij persen die kernen vervolgens zelf in Nederland. Voor cosmetische olie gebruiken we ongeroosterde kernen; voor culinaire olie worden de kernen eerst geroosterd. Zo houden we zicht op de herkomst en het persproces.